Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Hálaadás - beszámoló

-

Bibó Szakkollégium Alumni Tagozat

Beszámolók

-

2024.07.22

A Hálaadás –amely egy különleges és hosszú hagyományra visszatekintő esemény– idén 2024. július 6-án került megrendezésre a Bibó István Szakkollégiumban. Ez a kerti ünnepség a Szakkollégium egyik legfontosabb rendezvénye, amelynek célja, hogy méltó módon zárja le a tanévet, lehetőséget biztosítva az elmúlt év eredményeinek összegzésére és a szakkollégiumi diplomák ünnepélyes átadására az idén végzett hallgatók számára. Emellett a Hálaadás kiváló alkalmat teremt arra, hogy közösen ünnepeljük a szakkollégiumi közösség tagjainak kiemelkedő teljesítményeit, amelyeket a Harkály-díj ünnepélyes átadása koronáz meg.

A program délután három órakor vette kezdetét, amikor az érkező vendégeket a szakkollégisták szorgos munkájának köszönhetően frissítő várta a feldíszített kertben. Az ünnepi beszédek öt órakor kezdődtek, amelyek során először a Szakkollégium igazgatója, Matyasovszky-Németh Márton (ÁJK '17) köszöntötte a vendégeket és értékelte az évet, majd az ELTE Alumni Központ osztályvezetője, Pataky Csilla (TTK '86) osztotta meg a gondolatait, gratulált a végzett hallgatóknak és röviden a központ értékes tevékenységéről is tájékoztatta a jelenlévőket. Az ünnepélyes beszédeket követően fél hattól került sor a diplomaosztóra, ahol az idén végzett szakkollégisták vehették át szakkollégiumi diplomájukat. Az ünnepséget beszédével a 2023/2024-es tanév Választmányi elnöke, Szirányi Péter zárta.

Az délután folyamán a vendégeket szakkollégisták által készített vacsora és limonádé várta. Az ünnepség és a vacsora után kötetlen szórakozás és beszélgetés vette kezdetét, ahol a jelenlévők kellemes hangulatban tölthették el az estét.

A rendezvény az ELTE Alumni támogatásával valósult meg, amit ezúton is köszönünk nekik! Az esemény nemcsak a szakkollégium tagjainak, hanem az egyetem vezetőinek, oktatóinak és barátainak is lehetőséget nyújtott arra, hogy közösen ünnepeljék az elmúlt év sikereit és eredményeit. 

Köszönjük a támogatást:

Örök diákjait az ELTE Alma Mater visszavárja!

kedvel
113 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Beszámolók

Egyetem megnyitja kapuit - térképarchívum és műszerlabor

egy tag profilképe

Alumni Központ

17 szeptember

Beszámolók

Nyári diplomaosztó játék 2024 - eredményhirdetés

egy tag profilképe

Alumni Központ

29 augusztus

Beszámolók

Nemzetközi vizeken az ELTE Alumni

egy tag profilképe

Alumni Központ

08 augusztus