Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Thank a Teacher - teret adunk a hálának!

Felhívások

-

2024.06.05

Mindenkinek, beleértve az egyetemi tanároknak is jól jön egy kis pozitív visszajelzés. A hála kifejezésében segít a "Thank a teacher" kampány, melyhez az ELTE is csatlakozott.


Egyetemi tanároknak, oktatóknak szóló, pozitív üzeneteket 2024. június 30-ig ezen az űrlapon keresztül lehet leadni - akár anonim módon -, az ELTE munkatársai pedig összegyűjtik és eljuttatják nekik. 

A Thank a teacher kampány célja az oktatók elismerése oktatói munka azon részének reflektorfénybe helyezésével, amely a hallgatóknak igazán sokat jelent.  

A kampány keretén belül lehetőséget adódik a volt és jelen hallgatóink számára, hogy köszönő üzeneteket küldhessenek azon oktatóiknak, akik tanulmányaik során szakmai, és/vagy személyes vonatkozásban hatással voltak rájuk. A honlapon található űrlap kitöltésével lehet beküldeni az üzeneteket, valamint kiválasztani, hogy az melyik oktatónak melyik tantárgyára vonatkozik. Az ELTE Oktatásfejlesztési és Tehetséggondozási osztályának munkatársai összegyűjtik és egy elismerő tanúsítvány kíséretében eljuttatják az üzeneteket* az oktatóknak.  

A hála kifejezésén túl lehetőség nyílik a Thank a teacher kampány népszerűsítésében való részvételre is. Tehát:  

1. Hozzájárulhatnak, hogy az üzenetük név nélkül megjelenhessen az egyetem honlapján, plakátokon és közösségimédia- csatornákon, a kampányt népszerűsítő bejegyzésekben. 

2. Csatlakozhatnak a tartalmak gyártásához például rövid videós szereplésekkel, melyekben segítenek felhívni hallgatótársaik figyelmét a kampányra.  

*a kampányban kizárólag pozitív tartalmú üzeneteket közvetítik


kedvel
225 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt cikkek

Felhívások

Az én ELTE-s történetem - 2024. évi prózaíró pályázat

egy tag profilképe

Alumni Központ

20 június

Felhívások

Nyári diplomaosztós Instagram játék 2024

egy tag profilképe

Alumni Központ

17 június

Felhívások

20-30-40 éve végzett? - Segítség évfolyam-találkozó szervezéshez

egy tag profilképe

Alumni Központ

07 június