Vissza a hírekhez
Következő cikk
Korábbi cikk

Nemzetközi konferencián az ELTE Alumni

Hírek

-

2023.09.21



Egyetemünk képviseletében a CASE CEAC 2023 UK nemzetközi konferencián tartott előadást Pataky Csilla, az ELTE Alumni Központ vezetője az ELTE Alumni fejleményeiről, fejlesztési módszerekről 2023. augusztus 31-én, az Egyesült Királyságban.

A Council of Advancement and Support of Education (CASE) nemzetközi nonprofit szervezet által szervezett CASE Europe Annual Conference (CEAC) az alumni szakma évente megrendezésre kerülő legnagyobb konferenciája Európában. Platformot ad az alumni fejlesztések során hatékonynak bizonyuló új módszerek, új tendenciák megismerésére, megosztására, egyúttal kiváló alkalmat biztosít számos egyetem alumni területén dolgozó vezetőivel, kollégáival kötetlen formában is eszmecserét folytatni.
A több napos konferencia előadásai, szemináriumai, kerekasztal-beszélgetései az alumni tevékenység valamennyi aspektusát felölelik, az alumni kapcsolatok külső és belső fejlesztését, a programok szervezését, a hatékony kommunikációt, marketinget, az egyedi és éves adomány gyűjtő tevékenységet, sikeres kampányokat, valamint a terület fejlettségi szintjétől függően legcélravezetőbb stratégiákat. 
A rendezvény vezető egyetemek által is elismert helye a tudás- és tapasztalatmegosztásnak. A 800-1000 fős konferenciák alkalmával esetenként 6-8 teremben egymással párhuzamosan is zajlanak események, míg a szünetekben beszélgetésekre, és a szolgáltatók megismerésére is alkalom nyílik. 

Egyetemünk képviseletében Pataky Csilla osztályvezető a CASE CEAC alkalmával először 2021-ben tartott közel egy órás előadást a tudatos összegyetemi alumni fejlesztések öt éves, "út - törő" történetéről „Strength Based No Costs Approach: Speedstart by Highlighting Portfolio of Values” címmel. Első felkérését ugyanezen év elején kapta a világjárvány során alkalmazott módszerek és jó gyakorlatok pár perces bemutatására.

Idei előadásában - a CASE CEAC 2023 UK - során az alumni tevékenységben érdekelt egyetemi szereplők kapcsolatának fejlesztését taglalta „Creating Synergies Across the University to Effectively Engage Alumni - by involving academic departments, faculties, chapters' leaders and students - for a Mutually Beneficial Cooperation” címmel Edinburgh-ban, a kérdésekkel együtt egy órában. 

Alumni Lexikon: Az ELTE Alumni Szervezet kronológiája, krónikája

 

kedvel
325 megtekintéss megtekinté
Ossza meg

Megjegyzések0

Nincs jogosultsága a megtekintéshez, illetve megjegyzés írásához.Kérjük, jelentkezzen be.

Javasolt cikkek

Hírek

Transdisciplinary Master’s on Planetary Health: A New Initiative by CHARM-EU Universities

AI

Alumni International

19 szeptember

Hírek

Mozaikok az ELTE örökségéből – 2024. szeptember

egy tag profilképe

ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár

18 szeptember

Hírek

A filmesek világával folytatódik az ELTE Sikerek Veled!

egy tag profilképe

Alumni Központ

16 szeptember