Őszi kert

Tematikus szakvezetés az ELTE Füvészkertben 2024. október 13-án 11 órától Kiss Noémi kertészmérnök vezetésével. Jegy a sétára immár Alumni Kártya kedvezménnyel is váltható! 

Az ősz sokak szemében az elmúlás ideje, de emellett megannyi színt és életet ad ilyenkor a természet. A séta során megtekinthetjük az őszi táj érdekességeit és virágzóit, hogy egy szép bokor krizantém nem csak a temetőt teheti széppé. Ötletet meríthetünk, hogy erdei kirándulásaink során milyen növényeket érdemes figyelni az ösvény mellett. Mikor pedig az utolsó levél is lehull a fáról, tovább csodálhatjuk szobanövényeink örökzöld színét, míg újra hajt tavasszal a természet.

A tematikus szakvezetést Kiss Noémi kertészmérnök tartja. A szakvezetőről: "A budapesti kertészeti egyetemen végeztem, fő területeim a trópusi dísznövények, illetve a magyarországi flóra, de nem találkoztam még olyan növénnyel, amit ne kedvelnék."

A szakvezetés ára 4300 Ft, mely tartalmazza a belépőjegyet is. Alumni Kártyával rendelkező ELTE Diplomásaink azonban 3440 Ft-ért válthatnak jegyet! 

Jegyek online vásárolhatók ide kattintva. 

Az online vásárolt jegyet nem kell kinyomtatni, elég telefonon felmutatni a Füvészkert portáján, ahonnan a kb. 1,5-2 órás séta indul. 

Kérjük, hogy feltétlenül vigye magával Alumni Kártyáját, mert a séta előtt a megvásárolt jegy és a kedvezményre jogosító kártya együttes felmutatása szükséges a pénztárban!


Forrás: tixa.hu

kedvel
19 megtekintés Látogatók
Ossza meg
Hobbi

ELTE Füvészkert

Illés utca 25. 1083 BUDAPEST

Megtekintéshez, vagy megjegyzés hozzáadásához kérjük, jelentkezzen be!

Javasolt események

csü.

17

okt.

XIII. Nyugdíjas Alumni találkozó

Budapest

BUDAPEST

ked.

08

okt.

ELTE Sikerek Veled: A filmesek világa

ELTE BTK Kari Tanácsterem

Budapest