Őszi kert

Sorry, this content is not available in English

Tematikus szakvezetés az ELTE Füvészkertben 2024. október 13-án 11 órától Kiss Noémi kertészmérnök vezetésével. Jegy a sétára immár Alumni Kártya kedvezménnyel is váltható! 

Az ősz sokak szemében az elmúlás ideje, de emellett megannyi színt és életet ad ilyenkor a természet. A séta során megtekinthetjük az őszi táj érdekességeit és virágzóit, hogy egy szép bokor krizantém nem csak a temetőt teheti széppé. Ötletet meríthetünk, hogy erdei kirándulásaink során milyen növényeket érdemes figyelni az ösvény mellett. Mikor pedig az utolsó levél is lehull a fáról, tovább csodálhatjuk szobanövényeink örökzöld színét, míg újra hajt tavasszal a természet.

A tematikus szakvezetést Kiss Noémi kertészmérnök tartja. A szakvezetőről: "A budapesti kertészeti egyetemen végeztem, fő területeim a trópusi dísznövények, illetve a magyarországi flóra, de nem találkoztam még olyan növénnyel, amit ne kedvelnék."

A szakvezetés ára 4300 Ft, mely tartalmazza a belépőjegyet is. Alumni Kártyával rendelkező ELTE Diplomásaink azonban 3440 Ft-ért válthatnak jegyet! 

Jegyek online vásárolhatók ide kattintva. 

Az online vásárolt jegyet nem kell kinyomtatni, elég telefonon felmutatni a Füvészkert portáján, ahonnan a kb. 1,5-2 órás séta indul. 

Kérjük, hogy feltétlenül vigye magával Alumni Kártyáját, mert a séta előtt a megvásárolt jegy és a kedvezményre jogosító kártya együttes felmutatása szükséges a pénztárban!


Forrás: tixa.hu

Like
20 views Visits
Share it on
Hobby

ELTE Füvészkert

Illés utca 25. 1083 BUDAPEST

Please log in to see or add a comment

Suggested events

Thu.

17

Oct

XIII. Nyugdíjas Alumni találkozó

Budapest

BUDAPEST

Tue.

08

Oct

ELTE Sikerek Veled: A filmesek világa

ELTE BTK Kari Tanácsterem

Budapest