Back to news
Next article
Previous article

ÚJ - 10% kedvezményt nyújt a Dráva Hotel Thermal Resort ****

Discounts

-

05.22.2024

Sorry, this content is not available in English

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy a Dráva Hotel Thermal Resort **** is csatlakozott az Alumni Kártya kedvezményt nyújtó partnerek sorához. Az ELTE Diplomások 10% kedvezményt vehetnek igénybe szállásfoglalás, ill. az alább felsorolt egyéb szolgáltatások előzetes foglalása esetén. Éljen a kivételes lehetőséggel!

A négycsillagos Dráva Hotel Thermal Resort Harkány város központjában, a harkányi Strand- és Gyógyfürdő mellett található. Hatalmas zöld, ősfás területen, csendes, zöld környezetben várja a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeket. A környék számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind a barátokkal, mind a párral, vagy családdal érkezőknek. A szálloda wellness részlege fedett élménymedencével, jacuzzival, napozóterasszal, drinkbárral gondoskodik a kényeztető pihenésről, emellett szaunavilág és fitneszterem is a vendégek rendelkezésre áll. A szálláshely gyermekbarát (2018-ban nyerte el a KidsOasis Minősített Családbarát Szálláshelyek címet), emellett kutyával, kisállatokkal érkező vendégeket is fogadnak. 

Az ELTE volt hallgatóinak 10% kedvezmény jár szállásfoglalás (csomagajánlatok) esetén, valamint a wellness voucher, bowling foglalás, étkezés és egyéb szolgáltatások árából, amennyiben előzetesen(!) foglalják le azokat. A kedvezmény ONLINE érvényesíthető, kuponkód beírásával és a foglalásban szereplő összes vendégre vonatkozik. Szállásfoglalás esetén az időpont kiválasztását követően megjelenő oldalon, a "Promókód megadása" mezőbe szükséges beírni a kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez. A bowling foglalásánál a megjegyzés rovatban tudják érvényesíteni a kedvezményt, az egyéb szolgáltatások esetén pedig személyesen, vagy email-ben tudják kérni a kedvezményt a kód megadásával. 

Kuponkód

(A felület bejelentkezést követően, a regisztrált felhasználók számára válik láthatóvá!)


További Alumni Kártya kedvezmények 


Amennyiben még nincs Alumni Kártyája, igényeljen egyet ezen a linken és kipostázzuk címére.

Felhasznált kép: dravahotel.hu

Like
353 Views Visits
Share it on

Comments0

Please log in to see or add a comment

Suggested Articles

Discounts

Eseti Alumni Kártya kedvezmények - 2024. július-augusztus

profile photo of a member

Alumni Központ

June 18

Discounts

Indul a nyári szezon a BEAC aerobikkal!

profile photo of a member

Alumni Központ

May 28

Discounts

Évad végi 50% kedvezmény a Katona József Színház előadásaira

profile photo of a member

Alumni Központ

May 13