Back to news
Next article
Previous article

Késő őszi doktori avató az Aula Magnában

Report

-

12.01.2021

Sorry, this content is not available in English

2021. november 11-én az ÁJK, a BTK, az IK, a PPK, a TáTK és a TTK ünnepélyes keretek között avatta fel doktorait. A frissen doktorált hallgatókat ez alkalommal is megajándékoztuk egy szép, ELTE címeres alumni fémkitűzővel, ezzel is jelezve, hogy visszavárjuk őket.

A 10 órától kezdődő ünnepséget, amelyen hat kar hallgatóit avatták doktorrá, Borhy László, egyetemünk rektora nyitotta meg. A ceremónián valamennyi dékán, illetve dékáni megbízott jelen volt. A hagyománynak megfelelően a friss doktorok először előterjesztették kérelmüket, majd négyes csoportokban a pédumra esküdtek fel. Ezt követte a jelöltek felavatása és a kézfogások. Végezetül a hallgatók képviselője megköszönte a sok támogatást és ígéretet tett arra, hogy a frissen felavatott doktorok igyekezni fognak, hogy a nemzet hasznos tagjává válhassanak. Az ünnepség a rektor úr jókívánságaival és a Nagyszombati Himnusszal zárult. 

A ceremónián 29 hallgató szerzett doktori fokozatot. Az ÁJK 3 hallgatója, a BTK 11 hallgatója, az IK 2 hallgatója, a PPK 4 hallgatója, a TáTK 1 hallgatója és a TTK 8 hallgatója summa cum laude vagy cum laude minősítéssel lett doktor. A frissen doktorált hallgatókat megajándékoztuk egy szép, ELTE címeres alumni fémkitűzővel.


Like
462 Views Visits
Share it on

Comments0

Please log in to see or add a comment

Suggested Articles

Report

Köszönjük az SZJA 1% felajánlásokat!

profile photo of a member

Alumni Központ

September 26

Report

XLVI. 5vös 5km - Alumni kategóriával

profile photo of a member

Alumni Központ

September 24

Report

ELTE Alumni presented itself at another international conference

profile photo of a member

Alumni Központ

September 23