Támogatás  
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
.: Eötvös Loránd University :.
Email: 
Jelszó: 
.: Universitas Budapestinensis de Rolando Eötvös Nominata :.
.: Eötvös Loránd University :.
2016. július 26. kedd
home
» Menü   » Alumni   » Támogatás  
   
.: News :.
Gödöllői kirándulás - 2016. június 23.
Az ELTE Nyugdíjas Klub szervezésében a Gödöllői Királyi Kastély látogatására hívjuk érdeklődő tagtársainkat. Részletek »
Sportolj kedvezményesen ELTE Alumni tagsággal!
A BEAC és az ELTE Alumni Szervezet együttműködésének köszönhetően 2016-ban is, a hallgatókra vonatkozó kedvezményes feltételekkel sportolhatnak az ELTE Öregdiák Szervezetében tagként regisztrált, korábban az egyetemen végzett hallgatók, volt és jelenlegi oktatók is. Részletek »
Beszámoló az Alumni Programtanács üléséről
Az ELTE Alumni Programtanács február 4-i ülésén Agárdi Krisztina, az ELTE Szolgáltató Központ megbízott vezetője prezentálta az alumni feladatok szervezésének átalakulását majd bemutatkozott az új Alumni menedzser, Pataky Csilla is. Részletek »
Az ELTE Nyugdíjasklub 2016. I. félévi programjai
Szeretettel várjuk az érdeklődőket programjainkra! 2016-ban is lesz múzeumlátogatás, kirándulás, érdekes előadások valamint könyvklub is. Tekintsék meg a tervezett időpontokat! Részletek »
Támogatás

Az ELTE Alumni feladata a szervezet működtetéséhez, céljai megvalósításához szükséges pénzügyi források megteremtése és folyamatos biztosítása, valamint a kari tagozatok, a szakkollégiumok, az ELTE kulturális és sportlétesítményei számára címzett támogatások megszerzése. Az ELTE Alumni biztosítja a címzett támogatásoknak az adományozó szándékával megegyező felhasználását.

Kérjük tájékozódjon és válasszon a támogatási formák közül:

Támogatási formák

Az egyes ELTE Alumni Tagozatok felé történő dedikált támogatásokat a "Lehetőség, kedvezmény" menüpont alatt taglaljuk, tagozati bontásban. Kérjük, látogassa meg ezt az oldalt is és válasszon a lehetőségek közül.

Támogatását előre köszönjük!

Dedikált támogatások
.:   Portálkezelői menü  •   Tartalom módosítása  •  Utolsó módosítás: 2016.07.07.   :.
   
  © 2 0 0 8 - 2 0 1 6   E L T E   A L U M N I    M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Cím :: ELTE 1053 Budapest, Szerb utca 21-23.    •    Telefon :: 411 6500    •   Webform :: küldje el véleményét!