Az Alumni szervezetről  
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
.: Eötvös Loránd University :.
Email: 
Jelszó: 
.: Universitas Budapestinensis de Rolando Eötvös Nominata :.
.: Eötvös Loránd University :.
2016. december 5. hétfő
home
» Menü   » Alumni   » Az Alumni szervezetről  
   
.: News :.
Az Ulurutól a Három nővérig - Barangolások Ausztráliában
Dr. Horváth Gergely ny. főiskolai tanár tart előadást az ELTE Nyugdíjasklubban, amelyre szeretettel várjuk érdeklődő tagtársainkat.
Részletek »
Látogatás a Zeneakadémián
Az ELTE Nyugdíjas Klub szervezésében a Zeneakadémia látogatásra hívjuk érdeklődő tagtársainkat. Részletek »
Interjú dr. Török Gáborral, az ELTE Alumni-kupa külső fővédnökével
Az idén megrendezésre kerülő, immár 7-ik ELTE Alumni-kupának az ELTE Alumni Központ javaslatára idén külsős - ELTE alumni - fővédnöke is lett. Részletek »
Új ELTE Alumni Koncepció és megújult Alumni Szabályzat
Az ELTE szenátusa elfogadta és 2016 október 25-i hatállyal életbe léptette az Alumni Programtanács által beterjesztett, újonnan megfogalmazott ELTE Alumni Koncepcióját és a kapcsolódó, megújult ELTE Alumni Szabályzatát. Részletek »
Alumni találkozó - ELTE Kémiai Intézet
Az ELTE Kémiai Intézete alumni találkozót szervez, melyre szeretettel várja azon kedves volt hallgatóit, akik az ELTE TTK-n szereztek vegyész vagy kémiatanár oklevelet, illetve a Kémia Doktori Iskolában PhD oklevelet. Részletek »
ALUMNI-KUPA
Az ELTE Alumni Központ, az ELTE Sportiroda és a BEAC jóvoltából 7. alkalommal kerül megrendezésre az Alumni-kupa! Részletek »
Emberek Aranyban - Fejedelmi sírok leletei a Sztyeppe Piramisokból
Az ELTE Nyugdíjas Klub szervezésében az AVE Kiállítóházban időszaki kiállításra hívjuk érdeklődő tagtársainkat.
Aranypompába temetett fejedelmek kincsei a keleti sztyeppékről. Krym Altynbekov professzor 2500 - 3000 éves aranykincseket bemutató kiállítása. A lovas nomád népek aranykora, mely alapjaiban határozta meg a nyugati és a keleti civilizációt egyaránt.
Részletek »
Elnökválasztás az Amerikai Egyesült Államokban
Frank Tibor egyetemi tanár, az MTA lev. tagja (ELTE BTK Angol-Amerikai Intézet, Amerikanisztika Tanszék) Elnökválasztás az Amerikai Egyesült Államokban címmel tart előadást az ELTE Nyugdíjasklubban, amelyre szeretettel várjuk érdeklődő tagtársainkat. Részletek »
Beszámoló az Alumni Programtanács szeptember 27-i üléséről
Az ELTE Alumni Programtanács szeptember 27-i ülését dr. Kisfaludi András elnök nyitotta meg. Az esemény húsz fő részvételével zajlott, a 16 tagozatból 14 képviselte magát. Részletek »
Folytatódik a Harmadik Kor Egyeteme programsorozat
Az őszi tanévkezdéssel újra indul a Harmadik Kor Egyeteme programsorozat is, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. Részletek »
ELTE Alumni – Megéri!
Oldalunkon megújult a Lehetőségek, kedvezmények menüpont. Az új összeállítás átfogó képet ad arról, hogy az alumni kártyával elérhető kedvezményeken túl az ELTE és karai, szakkollégiumai illetve további alumni tagozatai milyen színes és változatos programokat kínálnak rendszeresen az érdeklődők számára. Részletek »
Az ELTE Nyugdíjasklub 2016 II. félévi programtervezete
Fogadják szeretettel az ELTE Nyugdíjasklub 2016/II. félévi programját! Minden kedves Klubtagot szeretettel várnak a szervezők! Részletek »
Sportolj kedvezményesen ELTE Alumni tagsággal!
A BEAC és az ELTE Alumni Szervezet együttműködésének köszönhetően 2016-ban is, a hallgatókra vonatkozó kedvezményes feltételekkel sportolhatnak az ELTE Öregdiák Szervezetében tagként regisztrált, korábban az egyetemen végzett hallgatók, volt és jelenlegi oktatók is. Részletek »
Az Alumni szervezetről

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen évente mintegy 5-6000 hallgató végez. Több százezren lehetnek, akik az ELTE-n, illetve a jogelőd intézményekben szereztek diplomát, kaptak doktori fokozatot.

Az Egyetem Szenátusa által 2007-ben létrehozott ELTE Alumni (ELTE diplomások) Szervezet e virtuális közösség számára kíván lehetőséget biztosítani: lépjenek kapcsolatba egymással és az egyetemmel.

A szervezet, különböző szolgáltatások mellett a szakmai előrejutást is segítő kapcsolattartáshoz és kapcsolatépítéshez szeretne alkalmat teremteni, segítséget nyújtani az ELTE Alumni Szervezet tagjainak.

Az ELTE természetes Alumni közösségét alkotják:

  • az Egyetem és jogelődjei karain vagy azok jogelődjein végzett hallgatók,
  • további személyek - a rájuk vonatkozó szabályokat az ELTE Alumni Szabályzata rögzíti.

Ezen személyekkel az ELTE Alumni Szervezet akkor léphet kapcsolatba, ha adatait az ELTE Alumni portálján történő regisztráció során erre a célra megadja, ezzel hozzájárulva adatainak kezeléséhez és az ELTE Alumni céljaira való felhasználásához. 

A jelen szabályzat hatályba lépését megelőzően regisztráltak továbbra is az ELTE regisztrált alumni tagjai maradnak. 

A tagsággal kapcsolatos rendelkezéseket bővebben az

ELTE Alumni Koncepciója

és az

ELTE Alumni Szabályzata

tartalmazza.

A jelentkezés módja:

Jelentkezni lehet a Regisztráció menüpont alatt található online Regisztrálás kitöltésével, majd a kinyomtatott és aláírt jelentkezési lapnak az alábbi elérhetőségünkre történő eljuttatásával.

Igény esetén a Jelentkezési lapot emailben vagy postán küldjük el.

A tagságot csak a kitöltött és aláírt Jelentkezési lap beérkezésekor aktiváljuk. Az aktivált regisztrált tag használhatja a weboldal csak regisztráltaknak szóló "Tagi funkciók" menüjét.

Eötvös Loránd Tudományegyetem,  Alumni Központ

Cím: H-1056 Budapest, Szerb u. 21-23.
Telefon: 06 (1) 411 65 00/8265
Email: titkarsag@alumni.elte.hu
Honlap: alumni.elte.hu
.:   Portálkezelői menü  •   Tartalom módosítása  •  Utolsó módosítás: 2016.11.21.   :.
   
  © 2 0 0 8 - 2 0 1 6   E L T E   A L U M N I    M i n d e n  j o g  f e n n t a r t v a .
Cím :: ELTE 1053 Budapest, Szerb utca 21-23.    •    Telefon :: 411 6500    •   Webform :: küldje el véleményét!